Om os

Hos Ghostchef er vi SÅ trætte af frosne, kedelige, smagsløse færdigretter. Vi har så travlt i hverdagen, så når vi endelig sidder samlet ved spisebordet, hvorfor så ikke bare nyde et dejlig måltid mad med de mennesker omkring os, som betyder mest? 

Vores spøgelser står klar til hjælpe DIG, så byd dem velkommen ind i køkkenet og lad dem skabe lækker traditionel mad lavet med kærlighed, så englene synger igen. Vi lover dig for, at deres gastronomiske magi ikke er til at få nok af!

Vi er et ungt team som består af uddannede kokke fra nogle af de bedste restauranter i landet, og vi elsker at lave og spise mad. Vi har mange års erfaring inden for restaurationsbranchen, og særligt arbejdet med friske lokale råvarer holder vi enormt meget af. Derfor stræber vi efter at gøre os umage og bedre hver dag, og forsøger at ramme enhver smag, så alle kan være med.

Det har været en vision gennem mange år at skabe et koncept som adskiller sig fra de andre spillere på markedet. Vores kompetente hold følger derfor med i den gastronomiske udvikling og sørger for, at din madoplevelse bliver bragt til verden inspireret af nye teknikker og idéer, så du altid får tilfredsstillet dine smagsløg.

Tøv ikke med at kontakte os!

Har du spørgsmål til nogle af retterne, allergener eller ønsker til fremtidige måltidskasser? Så kontakt os endelig, vi står klar til at svare på dine spørgsmål, så du får mest ud af din måltidskasse.