Filtrer efter pris / budget
Vi springer over hvor gærdet er højest.
Som uddannede kokke arbejder vi kun med de bedste råvarer.
Påskefrokost
Det Kolde Bord:
– Gammeldags modnede Karrysild m. løg, kapers og halve æg.
– Grove Fiskedeller m. Remo
– Saltet laks med urtecreme,
– Rørt hønsesalat m. svampe og asier.
Det lune:
– Frikadeller af Duroc gris m. lun rødkål.
– Braiseret lam m. lam Bønnesalat
– Mør bøf af oksecuvette med bløde løg: langtidstilberedt oksecuvette serveres m. blødeløg.
– Glaserede rodfrugte m. havtornsvinaigrette og feta: langtidstegte rødder, glaserede med havtornsvinaigrette serveres m. feta og syltede tranebær.
Dessert:
– Citronfromage m.Lemon curd. creme chantilly og brændt hvid chokolade.
Tilbehør:
– Hjemmebagt lyst og rugbrød
Levering fra 20.3 til og med 25.4
Skaldyrskasse for 2
AFHENTNING I HOLBÆK KAN FOREGÅR FREDAG SAMT LØRDAG
Forret:
Muslingesuppe med fintsnittede urter og hvidløgsbaguette
Hovedretter:
Udvalg af lækre kogte skaldyr:
Jomfruehummer og krebs
Taskekrabbe og roserejer
Skaldyrssalat og lakserulle
lynstegt tun samt kæmperejer i hvidløg og persille
Dressinger:
Aioli
rød dressing
urtecreme
Dessert:
Chokolade gateau marcel m. syltede bær.
PRISEN ER FOR 2 PERSONER