Filtrer efter pris / budget
Vi springer over hvor gærdet er højest.
Som uddannede kokke arbejder vi kun med de bedste råvarer.
Favoritkassen
Denne måltidkasse indeholder 4 af Ghostchefs mest solgte færdigretter.
Prisen er Pr. person.
1. Ret
200gram bøf af oksecuvette 150gram svampesauce, 100gram grøntsager og 150gram ristede kartofler.
2. Ret
Butterchicken 250Gram og Ris 250Gram.
3. Ret
Paprikagryde 250gram kartoffelmos 250gram.
4. Ret
Frikadeller 200 Gram og Trøffelflødekartofler 300Gram
1. Salat
spidskål m. soltørrede tomater, sennepsvinaigrette og feta.
2. Salat
Grønsalat m. urtecreme og saltbagte kerner.
Skaldyrskasse for 2
AFHENTNING I HOLBÆK KAN FOREGÅR FREDAG SAMT LØRDAG
Forret:
Muslingesuppe med fintsnittede urter og hvidløgsbaguette
Hovedretter:
Udvalg af lækre kogte skaldyr:
Jomfruehummer og krebs
Taskekrabbe og roserejer
Skaldyrssalat og lakserulle
lynstegt tun samt kæmperejer i hvidløg og persille
Dressinger:
Aioli
rød dressing
urtecreme
Dessert:
Chokolade gateau marcel m. syltede bær.
PRISEN ER FOR 2 PERSONER
Ugekassen
- Dag 1. Laks paneret i sesamfrø med asparges og citron-dild sauce. Serveres med lammefjordskartofler.
- Dag 2. Kylling i karry med mango chutney. Serveres med basmati ris og frisk koriander.
- Dag 3. Langtidsstegt nakkefilet med rødvinssauce, rosmarinkartofler og grillede grøntsager.
- Dag 4. Vegetarisk chili med quinoa og avocado-toppings.